Forside » Ved dødsfald » Børn og sorg

Det er svært at miste

Det er svært for både voksne og børn at miste, hos os er der mulighed for at du gratis kan få udleveret en bog og malebog der danner et optimalt grundlag til at besvare alle de spørgsmål der naturligt kommer fra børn.

 

 

Børnebog fra Danske Bedemænd

Hvor går man hen, når man går bort?

En børnebog, der handler om døden…
Børnene Tut og Tobias har mistet deres onkel, og bogen handler om de tanker, børnene gør sig omkring hans død. Hvor er han henne? Og hvad betyder det at stille træskoene?

Det er vigtigt – men svært – at tale om døden. ”Hvor går man hen, når man går bort?” kan ved fælles læsning, eller højtlæsning, være med til at sætte ord på det at miste et familiemedlem eller en ven, og give stof til samtale mellem børn og voksne.
“Hvor går man hen, når man går bort?” er skrevet af Aage Brandt med tegninger af Palle Bregnhøj. Bogen er indlæst på CD af skuespiller Lone Hertz, og den udleveres i forbindelse med samtale.

Malebog fra Danske Bedemænd

Hvor går man hen, når man går bort?

En malebog, der ligesom børnebogen “Hvor går man hen, når man går bort?”, handler om børnene Tut og Tobias, der har mistet deres onkel.

Malebogen er beregnet til de mindre børn, som kan farvelægge tegninger fra børnebogens handling, og eventuelt selv tegne en tegning til den afdøde.

Historien i malebogen er skrevet af Aage Brandt med tegninger af Palle Bregnhøj. Malebogen udleveres i forbindelse med samtale.

Ørskov begravelseVærd at vide ved dødsfaldBørn i sorg