Vi kan kontaktes døgnet rundt på 59 45 10 14

Sorgvejleder

Hos Ørskov Begravelsesforretning forstår vi, at sorg er en dybt personlig og ofte kompleks rejse.

Sorg kan påvirke alle aspekter af vores liv og kræver tid, rum og forståelse at bearbejde. Det er derfor, vi har 2 uddannede sorgvejledere. Det er Heidi og Caroline, de kan støtte dig gennem din sorgproces med deres specialiserede sorgvejledning.

Hos Ørskov Begravelsesforretning kan vi tilbyde:

En-til-en sorgvejledning

Personlig og individuel sorgvejledning er til dig, der har mistet et menneske tæt på, og som har brug for støtte til at forsone dig med dit forandrede liv i et fortroligt rum.

Som sorgvejledere kan vi facilitere, at du kan finde din personlige vej i, at leve med sorgen, samt finde håb for en meningsfuld fremtid.

Vores forløb bliver skræddersyet til dine individuelle behov, for at sikre, at du modtager den mest effektive støtte. Det er vigtigt at understrege, at sorgvejledning ikke er det samme som psykoterapi, men er en metode til at styrke dig gennem din sorgproces og hjælpe dig til en bedre egenomsorg.

Foredrag om Sorg og Tab

Vores foredrag om sorg og tab tilbyder indsigt og værktøjer til at forstå sorgens natur. Gennem vores foredrag får du viden om de forskellige sorgreaktioner, hvordan man navigerer i sorgens landskab, og hvordan man støtter sig selv og andre i sorg.

Uanset hvor du befinder dig på din sorgrejse, er vi her for at støtte dig.

Sorgvejledning kan foregå hos Ørskov Begravelsesforretning med lokaler i Holbæk og Odsherred, men vi kører også gerne ud og møder dig i eget hjem.

Priser:

En-til-en samtale. 60 min kr. 500,- plus evt. kørselstillæg.

Foredrag ca 1,5-2 time kr. 3.500,-

Kontakt os i dag for at vide mere om vores sorgvejledning og foredrag.