Vi kan kontaktes døgnet rundt på 59 45 10 14

Det kan vi hjælpe med

Når du mister

Når vi mister en af vores nærmeste, er det naturligt, at der opstår mange spørgsmål samt ting, der skal tages stilling til.

Vi hjælper med personlig vejledning og rådgivning, der altid tager afsæt i afdødes og familiens ønsker.

Uanset om den afdøde, er medlem af folkekirken, tilhører et andet trossamfund, eller slet ikke har et religiøst tilhørsforhold, kan vi bistå omkring dødsfald og højtideligheden.

I hjemmet

Det er helt op til jer, hvor samtalen skal finde sted. Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende samtale derhjemme, men I er også velkommen til at benytte vores kontor i HolbækSvinningeVig eller Nykøbing Sjælland.

Er dødsfaldet sket uventet, skal I altid kontakte læge og politi. Herefter er vi behjælpelige med vejledning omkring det videre forløb.

På plejehjem, hospice eller sygehus

Hvis dødsfaldet indtræffer på plejehjem, hospice eller sygehus, kontakter personalet en læge.

Først når lægen har udfærdiget en dødsattest, er det muligt at afhente afdøde.

Det er ikke nødvendigt at medbringe dåbsattest, vielsesattest eller anden form for dokumentation til samtalen.

Vi tager altid udgangspunkt i, hvad vi kan hjælpe til med, og hvad I som familie, gerne selv vil stå for. Vi laver naturligvis også et prisoverslag.

Det kan være en hjælp, hvis man, som familie, inden samtalen har gjort sig nogle tanker omkring:

  • Skal afdøde begraves eller bisættes?
  • Hvilket tøj skal afdøde have på? Skal han/hun have egen pude og dyne med i kisten? Dette må gerne medbringes til samtalen, samt evt. andre effekter, der skal med i kisten.
  • Var afdøde medlem af folkekirken?
  • Afdødes CPR-nummer

Ønsker du mere viden om, hvad samtalen handler om, kan du læse her.

Begravelse eller bisættelse

I forbindelse med en begravelse eller en bisættelse, er vi behjælpelige med al kontakt til præst og offentlige myndigheder. Vi gør meget ud af, at enhver højtidelighed er individuel og nøje afstemt efter personlige ønsker.

I løbet af en samtale udarbejder vi altid et skriftligt økonomisk overslag, som sikrer overblik og tryghed i hele forløbet.

Hos os er det vigtigt, at I, som pårørende, føler tryghed ved vores arbejde. Det er tit de små marginaler, der har stor betydning, og vi sætter altid en stor ære i at hvert dødsfald er en personlig afsked med et menneske, et liv og en historie.