Vi kan kontaktes døgnet rundt på 59 45 10 14

Kvalitetskontrol

Vi er som den eneste bedemand i Odsherred, godkendt af Brancheforeningen Danske Bedemænd.

Læs mere her http://www.bedemand.dk

Brancheforeningen kommer ud og godkender vores forretninger. Samt at de hjælper hos med at være opdateret med det nyeste indenfor den danske begravelseskultur.

Vi er også den eneste bedemand i Odsherred, som er blevet certificeret i ISO9001 indenfor bedemandsfaget.

Hvilket er nogle af de kvaliteter som forbrugerrådet anbefaler, at I som familier kikker efter, når I vælger bedemand.

Vi har som en ansvarlig og modne familieforretning implementeret en kvalitetskontrolproces, hvor kunderne kan forvente følgende:

  1. Konsistens og pålidelighed: Vores produkter gennemgår en systematisk evaluering for at sikre, at de opfylder de specificerede standarder og er konsekvente i kvalitet. Dette sikrer, at kunderne får den samme pålidelige oplevelse hver gang.
  2. Fejlfinding og -forebyggelse:  Vi har udarbejdet kontrolskemaer, som vi gennemgår inden hver begravelse eller bisættelse, for at forebygge fejl og rette eventuelle fejl inden ceremonien.
  3. Forbedret kundetilfredshed: Ved at sikre en høj kvalitet på produkter og serviceydelser kan kvalitetskontrolprocessen bidrage til at øge kundetilfredsheden. Vi indsamler spørgeskemaer, kundeanmeldelser på TrustPilot og Facebook, så vi hele tiden kan forbedre vores service.

Samlet set kan kunder forvente, at en kvalitetskontrolproces sikrer, at produkter eller tjenester leveres til en høj standard, og at deres behov og forventninger imødekommes på en pålidelig, tryg og ordentlig måde. Dette bidrager til at opbygge tillid, øge kundetilfredsheden og styrke virksomhedens omdømme på markedet.