Forside » Odsherred Fælleskapel

Hvem kan benytte sig af Odsherred Fælleskapel?

Odsherred Fælleskapel er et sted hvor alle religioner er velkomne, og der er som udgangspunkt ingen religiøse symboler i lokalet, hvilket gør det brugbart for alle trosretninger. Kapellet er som skabt til borgerlige handlinger, som ikke umiddelbart kan foregå i en kirke.

Hvad kan Odsherred Fælleskapel bruges til?

Når man står i døren ind til det store fælleslokale, er det første man ser, en grøn og solbeskinnet skov, som fylder hele bagvæggen. Et smukt syn, som giver associationer til en varm forårsdag i det grønne.

Den tidligere adventistkirke har gennemgået en decideret forvandling fra gråt revisionskontor til et rart og trygt sted, hvor det nu er muligt at afholde alt fra borgerlige bisættelser til foredrag og musikarrangementer.

Hvem ejer Odsherred Fælleskapel?

Det er Heidi og Michael Ørskov som sprang ud og købte ejendommen, da de over de seneste år, havde oplevet en stigende efterspørgsel efter et lokale, hvor der er de nødvendige faciliteter som god lyd, en skærm til foto og video samt ikke mindst et klaver.

Parret er enige om, at Odsherred Fælleskapel, som handlingssted, skal kunne udvise stor fleksibilitet både med hensyn til hvordan højtidligheden kan foregå, samt på hvilken måde, de pårørende gerne vil have afskeden.

Heidi og Michael håber begge, at lokalerne indbyder til nytænkning og individuel fortolkning af, hvordan et ’farvel til et levet liv’ kan komme til at foregå.

I bygningen er der også indrettet kontor, hvor det er muligt at afholde samtaler i forbindelse med planlægningen af den kommende mindehøjtidelighed. Det er også muligt at lave en aftale om gratis at udfylde ’Min sidste vilje’.